BEJEGYZÉSEK

Málnás-étcsokis zabsüti

Hozzávalók: 100 g aprószemű zabpehely 90 g teljes kiőrlésű vagy zabpehelyliszt 1 ½ teáskanál fahéj ¼ teáskanál szerecsendió 1 teáskanál sütőpor ¼ teáskanál só 28 g kókuszolaj vagy sótlan vaj …

Málnás-citromos torta

Hozzávalók: 240 g liszt (teljes kiőrlésű liszt használata esetén a tészta sűrűbb lesz) 1 teáskanál sütőpor ½ teáskanál szódabikarbóna ½ teáskanál só 1 ½ evőkanál citromhéj (kb. 1 nagy citromé) …

Meggyes-joghurtos pite

Hozzávalók: 180 g zabpehelyliszt 100 g eritrit 1 pohár natúr joghurt 2 tojás 40 g kókuszolaj 70 g víz vaníliaaroma egy csipet só 0,5 csomag sütőpor Elkészítés: A tojásokat egy …

Banánkenyér

Hozzávalók: 1 db érett banán 160 g zsírszegény krémes túró 2 db tojás 200 g cukormentes almapüré 100 g zabpehelyliszt 50 g zabpehely 2 kupak vanília aroma 1 csomag vaníliás …

Túrós-zabpehelylisztes pizza

Hozzávalók: 60 g zabpehelyliszt 250 g túró 80 g natúr joghurt vagy kefir 6 g sütőpor 1 db L-es tojás 1 gerezd fokhagyma vagy fokhagymagranulátum 1 marék reszelt trappista sajt …

Almás-zabpelyhes süti

A tészta hozzávalói: 12 dkg aprószemű zabpehely 6 g szódabikarbóna 3 g sütőpor 1 teáskanál fahéj 1 csipet mézeskalács fűszerkeverék 3 db édeskés alma 50 g olvasztott vaj 1 tojás …

Hozzátáplálás

A legújabb magyar irányelv szerint a hozzátáplálás legkorábban az 5. hónap elejétől, legkésőbb a 6. hónap végén kezdhető el, de ez nem zárhatja ki a 6 hónapos korig tartó kizárólagos …

Vásároljunk okosan!

A mai modern világban, ahol minden élelmiszert igyekeznek a legjobban eladhatóvá és kívánatossá tenni, a tudatosság igazi kincsnek számít. Napról napra több és újabb, még nem ismert élelmiszereket, nyersanyagokat érhetünk …