Erdei gyümölcsös túrótorta

Hozzávalók:

  • 500 g krémes túró
  • 200 g natúr krémsajt
  • 4 tojás
  • 1 tasak vaníliás pudingpor
  • édesítőszer ízlés szerint
  • 2 db banán (elhagyható)
  • erdei gyümölcs

Elkészítés:

A krémes túrót robotgép segítségével elkeverjük a natúr krémsajttal. Hozzáadjuk a vaníliás pudingport, az édesítőszert és a tojásokat egyesével, majd robotgéppel egyneműsítjük. A banánt felszeleteljük. A massza felét egy sütőpapírral bélelt csatos tortaformába (24 cm) öntjük, majd a szeletelt banánt a masszára tesszük, ezt követően ráöntjük a massza másik felét. Az erdei gyümölccsel a torta tetejét díszítjük. 180 fokos sütőben 35-40 percig sütjük.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük