Spenótos palacsinta

Hozzávalók:

  • 250 g spenót (lehet friss vagy fagyasztott is)
  • 200 g liszt
  • 2 tojás
  • 2 dl 1,5%-os tej
  • 2 gerezd fokhagyma
  • ízlés szerint só
  • 1 fej vöröshagyma

Megfonnyasztjuk a spenótot egy pici olajon, vöröshagymán és a fokhagymán. Ha kihűlt, akkor egy mélyebb tálba tesszük, majd hozzáadjuk a két tojást, a 2 dl tejet, a sót és botmixerrel összeturmixoljuk. Majd lassanként hozzáadjuk a lisztet és tovább turmixoljuk. Ha kész, akkor palacsinta sütőben kisütjük.

Zöldfűszeres sajtkrém:

  • 1 doboz natúr krémsajt
  • 75-100 g feta sajt
  • 3 evőkanál tejföl
  • 1 gerezd fokhagyma
  • ízlés szerint petrezselyem vagy bármilyen más zöldfűszer

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük